Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730643751

Amistoso 730643751 Información oficial sobre el partido 730643751 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

Atlético Redelimitación Alineación oficial del equipo 'Atlético Redelimitación' en el partido 2 - 4 pochotos Alineación oficial del equipo 'pochotos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atlético Redelimitación Alineación oficial del equipo 'Atlético Redelimitación' en el partido 0 - 4 pochotos Alineación oficial del equipo 'pochotos' en el partido
Tiene suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Redelimitación

Goles Goles

  • 135 Minuto 5 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Lenin Ambrosi va demostrar la seva experiència quan al minut 5 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 0. És un murri!
  • 114 Minuto 34 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 34. Joey Lengeler, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 2 - 2 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 72 minuts, en Máximo Ulleta no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

pochotos

Goles Goles

  • 161 Minuto 19 (Gol por el centro): Als 19 minuts de partit, Javier Llerena de pochotos va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a pochotos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Faustyn Wantoch-Rekowski.
  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): En Ángel Bernal donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 53 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 184 Minuto 84 (Gol de penalti): Passaven 84 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Jelle van Eijk va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Javier Llerena que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Javier Llerena quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de pochotos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sergio Irarraín, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): pochotos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Faustyn Wantoch-Rekowski va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Rick Shelley de pochotos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 25 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Rick Shelley de pochotos per doble groga al minut 25.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ángel Bernal.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Léo Vargas de pochotos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Faustyn Wantoch-Rekowski de pochotos es va guanyar la targeta groga merescudament.