Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730643671

Amistoso (RC) 730643671 Información oficial sobre el partido 730643671 en Hattrick

20.03.2024 12:20:00

alarófc Alineación oficial del equipo 'alarófc' en el partido 5 - 1 Atletico cipereño Alineación oficial del equipo 'Atletico cipereño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
alarófc Alineación oficial del equipo 'alarófc' en el partido 2 - 1 Atletico cipereño Alineación oficial del equipo 'Atletico cipereño' en el partido
Tiene bastante suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,5 % 13,1 % 24,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alarófc

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a alarófc va ser Juan Mansilla.
  • 119 Minuto 24 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Pedro Castellón sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Juan Mansilla que, efectivament, va fer pujar el 2 - 0!
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): alarófc va augmentar la diferència quan Isaac Piernau no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): alarófc va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Diego Maroto va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 105 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Tomás Salcedo rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Giulio Riggio, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 5 - 0 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Manolo Alcázar Yunta, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manolo Alcázar Yunta de alarófc es va guanyar la targeta groga merescudament.

Atletico cipereño

Goles Goles

  • 150 Minuto 89 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Peter Gruhne va reduir les distàncies per al Atletico amb un bon llançament de falta al minut 89. 5 a 1 quedava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 14 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Sep Pracht va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Peter Gruhne.