Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Patukitos (1433137) - EMEDEF (440468) » 730643486: T75/R7

Copa 730643486 Información oficial sobre el partido 730643486 en Hattrick

20.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 7

Patukitos Alineación oficial del equipo 'Patukitos' en el partido 1 - 4 EMEDEF Alineación oficial del equipo 'EMEDEF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Patukitos Alineación oficial del equipo 'Patukitos' en el partido 1 - 2 EMEDEF Alineación oficial del equipo 'EMEDEF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,7 % 40,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patukitos

Goles Goles

  • 190 Minuto 34 (Gol de falta): En Juan Carlos Salas conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-1

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Patukitos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Hermes Vilor en un 1 contra 1 amb el porter Carlos Herreros de Tejada, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Patukitos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Silvestre de Moura va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Carlos Herreros de Tejada.
  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Juan Carlos Salas hauria d'haver estat gol al minut 28 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després de 32 minuts, Juan Carlos Salas va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Raúl Ardiz va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 201 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Juan Carlos Salas no s'ho podia creure.
  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al 72, Raúl Ardiz hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Carlos Herreros de Tejada. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Carlos Salas.

EMEDEF

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Passats 25 minuts de partit, EMEDEF es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Yanir 'Little' Einstein es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 171 Minuto 50 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 50, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Andrew 'Yield' Morris es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 105 Minuto 59 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Carlos Herreros de Tejada va descol·locar totalment la defensa contrària i Yanir 'Little' Einstein no va perdonar i va marcar el 1 - 3.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Andrew 'Yield' Morris va augmentar l'avantatge de EMEDEF a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Després de 68 minuts, Artur Rivadulla va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Mircea Archip va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Víctor Sánchez Ortega de EMEDEF va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.