Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Delta de Dirac (491031) - UDR Pineda (1435926) » 730643476: T75/R7

Copa 730643476 Información oficial sobre el partido 730643476 en Hattrick

20.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 7

Delta de Dirac Alineación oficial del equipo 'Delta de Dirac' en el partido 2 - 1 UDR Pineda Alineación oficial del equipo 'UDR Pineda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Delta de Dirac Alineación oficial del equipo 'Delta de Dirac' en el partido 2 - 0 UDR Pineda Alineación oficial del equipo 'UDR Pineda' en el partido
Tiene un resultado normal 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Delta de Dirac

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Delta va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 11 Ettore Mulas va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 124 Minuto 81 (Gol de penalti): Delta va posar-se per davant 2 - 1 al minut 81, quan Thomas Carotenuto va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Seth Beales va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Delta se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): Al minut 29, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Harri Metsänheimo del Delta ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 58 per blocar una centrada d'en Cyprien Colin va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Delta.

UDR Pineda

Goles Goles

  • 163 Minuto 13 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 13. L'anotador per Pineda va ser Alcides de Carvalho, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pineda va anar a parar a la dreta de l'atac on en Marco Harari, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pineda va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Antonio Saurín va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pineda, l'equip va recuperar la pilota al minut 59 i va contraatacar. En Frans Lemström va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, un refús desafortunat de Fecund Sedó, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Frans Lemström no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Marco Harari de Pineda va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.