Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de Zamora (989444) - Keltoi Vigo (1583433) » 730643472: T75/R7

Copa 730643472 Información oficial sobre el partido 730643472 en Hattrick

20.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 7

Racing de Zamora Alineación oficial del equipo 'Racing de Zamora' en el partido 2 - 4 Keltoi Vigo Alineación oficial del equipo 'Keltoi Vigo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing de Zamora Alineación oficial del equipo 'Racing de Zamora' en el partido 0 - 2 Keltoi Vigo Alineación oficial del equipo 'Keltoi Vigo' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Zamora

Goles Goles

  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): En Fernando Navarro va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 102 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Quintín Serral de Racing va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 23 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Filiberto Martín va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Jorge Barros va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Filiberto Martín estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Jorge Barros, als 26 minuts, va fallar per ben poc.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Racing, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Jorge Barros va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Carreras de Racing la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Keltoi Vigo

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jesús Ramon Munné que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Keltoi.
  • 115 Minuto 60 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Adán Aceredo no va poder aturar Manuel Mohedano de Keltoi, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 60 el 1 - 2.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Iván Vallejo va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Manuel Mohedano va augmentar l'avantatge de Keltoi a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Gianluca van der Maar de Keltoi va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 34 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Pedro Gabert es va quedar sol davant del porter, al minut 37. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 216 Minuto 39 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Manuel Mohedano va ser clau en la jugada d'atac de Keltoi al minut 39, quan ell mateix va fer una passada brutal a Gianluca van der Maar, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jesús Ramon Munné ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Pedro Gabert, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 56 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després de 74 minuts, Pedro Gabert va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Mario Picado va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Fikry Abidin, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Fikry Abidin va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Jesús Ramon Munné de Keltoi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.