Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Meca (1600223) - Xisco Team (1599166) » 730643470: T75/R7

Copa 730643470 Información oficial sobre el partido 730643470 en Hattrick

20.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 7

La Meca Alineación oficial del equipo 'La Meca' en el partido 0 - 2 Xisco Team Alineación oficial del equipo 'Xisco Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Meca Alineación oficial del equipo 'La Meca' en el partido 2 - 0 Xisco Team Alineación oficial del equipo 'Xisco Team' en el partido
Tiene mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Meca

Goles Goles

  • 109 Minuto 68 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Eufrasio Lama se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Ciro Macerola que va anotar el 0 - 2 per a XISCO TEAM sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14, Pepe Robles arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Artzain Leabide! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Ignacy Bicki va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Pepe Robles va estar a punt de marcar al minut 36 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 62 minuts, en Bru Puigcasas no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Alfred Cilaurren va entorpir al marcador d'en Pepe Robles per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 202 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al 86, Luis Valdés hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Dadá Fruett. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Xisco Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En 陆 (Lu) 'el Chuchi' 廷洋 (Tingyang) va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el XISCO TEAM sortien al contraatac. La falta llançada per Ciro Macerola va sortir força alta sense massa perill.
  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): XISCO TEAM va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Ciro Macerola va anar a parar a les mans del porter.