Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Barrio-Móstoles HT (1432172) - Porkys Team (777673) » 730643452: T75/R7

Copa 730643452 Información oficial sobre el partido 730643452 en Hattrick

20.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 7

El Barrio-Móstoles HT Alineación oficial del equipo 'El Barrio-Móstoles HT' en el partido 8 - 7 Porkys Team Alineación oficial del equipo 'Porkys Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Barrio-Móstoles HT Alineación oficial del equipo 'El Barrio-Móstoles HT' en el partido 1 - 1 Porkys Team Alineación oficial del equipo 'Porkys Team' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,6 % 37,4 % 31,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Barrio-Móstoles HT

Goles Goles

  • 119 Minuto 42 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Manolo Pacheco va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 42.
  • 190 Minuto 43 (Gol de falta): En Shani Horisberger conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-1

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Matthijs Koemans va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 205 Minuto 48 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Noelio Melón era fer passades de llarga distància. Al minut 48 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Manuel Lanzol però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): EBM van sortir al contraatac al minut 91, però Matthijs Koemans va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Lanzol.
  • 510 Minuto 96 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 96, Shani Horisberger de EBM va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de EBM Matthijs Koemans no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Giuseppe Reder es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Jacobo Pacheco va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de EBM, Tommaso Frascaroli, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Andrija Anastasović anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 5 per a EBM.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Ludvík Budík va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 6.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Tomasz Rurka de EBM, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Giuseppe Reder en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 7.

Porkys Team

Goles Goles

  • 138 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Ion Deculescu la va rematar Silvano Valente Oliveira amb una magnífica volea que va fer pujar per a Porkys el 0 - 1.
  • 162 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en 郭 (Guo) 晖松 (Huisong) per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Cosmin Iordache. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Porkys van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 36, però el xut de 郭 (Guo) 晖松 (Huisong) des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 271 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Cosmin Iordache va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 90, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Noelio Melón va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 270 Minuto 105 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Ion Deculescu al minut 105 semblava entrar, però Noelio Melón va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kristers Brakmanis de Porkys amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Kristers Brakmanis anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Porkys.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Theo Stall de Porkys, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Noelio Melón en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Ion Deculescu de Porkys, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Noelio Melón en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Lolo Hamdhaan de Porkys, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Noelio Melón en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 6.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Porkys Giuseppe Reder no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Noelio Melón es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 7.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Porkys 简 (Jian) 灿 (Can) va intentar enganyar Noelio Melón amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 8 - 7.