Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TEAMDESK (1601017) - Red Style. (1372463) » 730643412: T75/R7

Copa 730643412 Información oficial sobre el partido 730643412 en Hattrick

20.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 7

TEAMDESK Alineación oficial del equipo 'TEAMDESK' en el partido 0 - 6 Red Style. Alineación oficial del equipo 'Red Style.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TEAMDESK Alineación oficial del equipo 'TEAMDESK' en el partido 0 - 1 Red Style. Alineación oficial del equipo 'Red Style.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,3 % 0,2 % 94,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TEAMDESK

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): TEAMDESK va estar a punt de posar-se per davant al minut 11 però Zacarias Matos va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Víctor Aguer va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de TEAMDESK se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 239 Minuto 36 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Milton Csendes va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Gabriel Coelho per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 39 minuts, en Milton Csendes no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 201 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, Víctor Aguer va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Uzi Raviv no s'ho podia creure.

Red Style.

Goles Goles

  • 187 Minuto 31 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Style. va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Pepe Amiot en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 1.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 40 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Style.. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Silviu Ungureanu xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 115 Minuto 41 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Alexis Sahlstål era molt més ràpid que el defensa János Orosz. Al minut 41, el jugador de Style. va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 3.
  • 187 Minuto 63 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Style. va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 63 va arribar el 0 - 4 quan en Alexis Sahlstål va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 187 Minuto 68 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Style. volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 68 van aconseguir marcar quan en Zaqueo Herreros va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 0 - 5.
  • 190 Minuto 86 (Gol de falta): En Dominik Kalocsay va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-6.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Matteo Maestroni de Style. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zaqueo Herreros de Style. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.