Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ferran (492557) - Messi & Robinho & Silva (1459311) » 730643400: T75/R7

Copa 730643400 Información oficial sobre el partido 730643400 en Hattrick

20.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 7

ferran Alineación oficial del equipo 'ferran' en el partido 0 - 5 Messi & Robinho & Silva Alineación oficial del equipo 'Messi & Robinho & Silva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ferran Alineación oficial del equipo 'ferran' en el partido 0 - 4 Messi & Robinho & Silva Alineación oficial del equipo 'Messi & Robinho & Silva' en el partido
Tiene un resultado normal 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ferran

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): David Fuertes va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Raúl Villaño, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de ferran va anar a parar a la dreta de l'atac on en Abelardo Huinaguenta, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Fuertes de ferran va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Messi & Robinho & Silva

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de MRS va ser finalitzada des de l'esquerra per Hasani Kinyua al minut 17. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Muhammad Ahmad Salah, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): En Akbar Hafezpour va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Muhammad Ahmad Salah la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 3 al marcador.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Tuomas Paasikangas va aprofitar un error defensiu al minut 29, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a MRS.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, un xut de Akbar Hafezpour des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Manuel Rui Afonso va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Arsène Blekan, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Tuomas Paasikangas va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.