Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730643337

Copa 730643337 Información oficial sobre el partido 730643337 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

Mangurrianes FC Alineación oficial del equipo 'Mangurrianes FC' en el partido 6 - 3 Linces de Sevilla Balompié Alineación oficial del equipo 'Linces de Sevilla Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mangurrianes FC Alineación oficial del equipo 'Mangurrianes FC' en el partido 3 - 1 Linces de Sevilla Balompié Alineación oficial del equipo 'Linces de Sevilla Balompié' en el partido
Tiene bastante suerte 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,5 % 2,0 % 15,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mangurrianes FC

Goles Goles

  • 190 Minuto 38 (Gol de falta): Al 38 minuts, El Mangurrianes va fer el 1-2. En Tomas Gerdby va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 112 Minuto 55 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Tomas Gerdby va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 55.
  • 122 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Mangurrianes, atacant per l'esquerra al minut 69, va aprofitar el magnífic llançament de Juanón Villa per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Mangurrianes per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Tomas Gerdby va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 202 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Passaven 38 minuts quan Bertomeu Pedescoll des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 222 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): En Gotzon Arexolaleibar va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tomas Gerdby de Mangurrianes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juancho Echeberría de Mangurrianes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Mangurrianes, Juancho Echeberría, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Rolando Mó de Mangurrianes, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Alexandru Ganea en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Mangurrianes Gotzon Arexolaleibar va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Mangurrianes Juanón Villa no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Alexandru Ganea es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 3.

Linces de Sevilla Balompié

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jack Vansina va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gaston Ibarraletomendi de Sev.Linces l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 37 de partit.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Tobias Lundhstrand, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Sev.Linces que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jack Vansina, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jack Vansina al minut 36, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 273 Minuto 106 (Ocasión por la derecha): Luis Rivero Pastor de Sev.Linces, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 106, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 58 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Jack Vansina després que el jugador de Sev.Linces li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gaston Ibarraletomendi.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Rafael Sanz xutant per a Sev.Linces va fer anar la pilota just on la volia, però Dustin Young, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Sev.Linces José García de Coaña, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Dustin Young. El marcador continuava 5 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Sev.Linces, Tobias Lundhstrand, col·locà la pilota just a les mans d'en Dustin Young. El marcador: 5 - 3.