Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730643248

Copa 730643248 Información oficial sobre el partido 730643248 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

solfamidateam Alineación oficial del equipo 'solfamidateam' en el partido 3 - 2 Vandelay CF Alineación oficial del equipo 'Vandelay CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
solfamidateam Alineación oficial del equipo 'solfamidateam' en el partido 0 - 5 Vandelay CF Alineación oficial del equipo 'Vandelay CF' en el partido
Tiene bastante suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

solfamidateam

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): solfamidateam prenia la batuta de l'encontre al minut 4, quan en Alexander Getzov va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 112 Minuto 69 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Iván Barral va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 69.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): solfamidateam, atacant per l'esquerra al minut 80, va aprofitar el magnífic llançament de Alexander Getzov per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Alexander Getzov va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 55, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 83 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Friderekas Skeizgelas, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Vandelay CF

Goles Goles

  • 164 Minuto 8 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Vandelay al minut 8. Liviu Samoilă va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): En Liviu Samoilă donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 53 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Robert Uddborg va marcar al minut 13 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, un refús desafortunat de Stew Church, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Willem van Rossem no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Aldo van Kassel ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Zeno Wachlin al minut 82 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Thomas Hyman de Vandelay la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.