Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730643220

Copa 730643220 Información oficial sobre el partido 730643220 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

Sant Andreu FC Alineación oficial del equipo 'Sant Andreu FC' en el partido 0 - 1 Infierno Che Alineación oficial del equipo 'Infierno Che' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sant Andreu FC Alineación oficial del equipo 'Sant Andreu FC' en el partido 2 - 1 Infierno Che Alineación oficial del equipo 'Infierno Che' en el partido
Tiene mala suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sant Andreu FC

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jordi Espetx va estar a punt d'avançar els locals al minut 5 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Andreu va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 22 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Vasco Maria Gomes ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Gilles Bertrand arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Al minut 57 es va veure una gran oportunitat per a Andreu per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Carlos Ares, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Vasco Maria Gomes va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Andreu va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Vasco Maria Gomes en un 1 contra 1 amb el porter Yavuz Duyu, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Infierno Che

Goles Goles

  • 172 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Infierno prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Ferenc Gelencsér.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Infierno va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ota Sovák, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.