Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730643213

Copa 730643213 Información oficial sobre el partido 730643213 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

troyanos fc Alineación oficial del equipo 'troyanos fc' en el partido 1 - 2 Azaustre Alineación oficial del equipo 'Azaustre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
troyanos fc Alineación oficial del equipo 'troyanos fc' en el partido 2 - 0 Azaustre Alineación oficial del equipo 'Azaustre' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

troyanos fc

Goles Goles

  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els jugadors del troyanos amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 32, deixant Marcial Urzáiz Pardo en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 14 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Raimundo Toro Bravo va fer al minut 14 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Alejandro Pascual, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raimundo Toro Bravo de troyanos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Azaustre

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Dobri Kicheec que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Azaustre.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): En Ejvind Haahr donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 44 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Egbert Eijkelkamp va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Guillem Surdé va marcar al minut 42 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 206 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 44 minuts de joc, Ejvind Haahr semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.