Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730643148

Copa 730643148 Información oficial sobre el partido 730643148 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

Jagnarok Alineación oficial del equipo 'Jagnarok' en el partido 4 - 0 Tuercebotas CF Alineación oficial del equipo 'Tuercebotas CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Jagnarok Alineación oficial del equipo 'Jagnarok' en el partido 7 - 0 Tuercebotas CF Alineación oficial del equipo 'Tuercebotas CF' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jagnarok

Goles Goles

  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ignacio Palacio, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Jagnarok se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 42.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Amb 43 minuts jugats, en Rafael Viladráu va augmentar l'avantatge de Jagnarok a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Miguel Iñigo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Máximo Alsina de Jagnarok va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20, Silviu Bordânc arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Joseba Legasa del Jagnarok ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en José García-Márquez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Passaven 47 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Víctor Mejía Dávila va rematar alt.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 73 quan José García-Márquez de Jagnarok gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 75 (Ocasión de falta): En Joseba Legasa es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Silviu Bordânc de Jagnarok va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tuercebotas CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Tuercebotas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gonzalo Trujillo, però el porter rival va fer una gran aturada.