Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642993

Copa 730642993 Información oficial sobre el partido 730642993 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

RealVelas CF Alineación oficial del equipo 'RealVelas CF' en el partido 1 - 2 Quinos crack Alineación oficial del equipo 'Quinos crack' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RealVelas CF Alineación oficial del equipo 'RealVelas CF' en el partido 1 - 1 Quinos crack Alineación oficial del equipo 'Quinos crack' en el partido
Tiene un resultado normal 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,7 % 18,0 % 56,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RealVelas CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 53 minuts, el tirador de faltes del RealVelas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Leon Radzikowski, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 52 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Bonifácio Mota va deixar a Gervasi Parladé assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marc Portella de RealVelas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Quinos crack

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 12, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Hagbart Bjørnebye es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Witold Jokiel sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Gervasi Parladé que, efectivament, va fer pujar el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Alejandro Ibarguen va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alberto Romero López, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Humberto Amaro va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 39, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Witold Jokiel, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Witold Jokiel va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.