Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642984

Copa 730642984 Información oficial sobre el partido 730642984 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

Pinchos Alineación oficial del equipo 'Pinchos' en el partido 1 - 6 el torpe do muller Alineación oficial del equipo 'el torpe do muller' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pinchos Alineación oficial del equipo 'Pinchos' en el partido 0 - 4 el torpe do muller Alineación oficial del equipo 'el torpe do muller' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinchos

Goles Goles

  • 104 Minuto 26 (Gol de penalti): Al minut 26, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Nuccio Gallitognotta va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 2 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Włodzimierz Dulewicz va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 2, i va passar la pilota a Roland Gunnarsson, però aquest no va encertar a marcar.
  • 216 Minuto 33 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Włodzimierz Dulewicz va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Aleksander Banasiak, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): Frands Albertsen quasi marca en una jugada assajada de córner que Roland Gunnarsson havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ádám Becser de Pinchos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

el torpe do muller

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a el torpe prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en David Tolosa.
  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Jean Quemener va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de el torpe, Idris Taghi, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, Nino Špadić va augmentar l'avantatge de el torpe a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sergi Sanfèlix, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En David Tolosa va ser l'anotador del 1 - 5.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Alexandre Segarra, que va ser qui va marcar 1 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Alexandre Segarra, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Alexandre Segarra va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Pavlos Andreadis de el torpe va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 36 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Ivan Boj quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de José Prieto, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 80 (Ocasión de falta): José Prieto va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Alexandre Segarra que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Tolosa de el torpe es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.