Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642880

Copa 730642880 Información oficial sobre el partido 730642880 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

SC RACING SANTANDER CE Alineación oficial del equipo 'SC RACING SANTANDER CE' en el partido 0 - 2 Sporting Ceitil Alineación oficial del equipo 'Sporting Ceitil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SC RACING SANTANDER CE Alineación oficial del equipo 'SC RACING SANTANDER CE' en el partido 1 - 2 Sporting Ceitil Alineación oficial del equipo 'Sporting Ceitil' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,7 % 1,1 % 86,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC RACING SANTANDER CE

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfredo Fáix de SANTANDER la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sporting Ceitil

Goles Goles

  • 185 Minuto 104 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Sporting van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en David Nosas va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 108 (Gol por la derecha): Al 108 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Sporting augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Dionís Reyes es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Es duien 24 minuts de partit jugats quan Michi Schräghans va estar a punt de posar per davant a Sporting amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Álvaro Naranjo va impedir un gol cantat.
  • 207 Minuto 64 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Santiago Herrero va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 109 (Ocasión por la izquierda): Al minut 109 Álvaro Naranjo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Andreu Taulera, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 243 Minuto 113 (Ocasión de contra por la derecha): Sporting van sortir al contraatac amb encert al minut 113, però Andreu Taulera no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Víctor Caldevilla de Sporting es va guanyar la targeta groga merescudament.