Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642841

Copa 730642841 Información oficial sobre el partido 730642841 en Hattrick

20.03.2024 12:00:00

Zafreño Alineación oficial del equipo 'Zafreño' en el partido 5 - 1 *-*DoWnSsS TeaM*-* Alineación oficial del equipo '*-*DoWnSsS TeaM*-*' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zafreño Alineación oficial del equipo 'Zafreño' en el partido 3 - 0 *-*DoWnSsS TeaM*-* Alineación oficial del equipo '*-*DoWnSsS TeaM*-*' en el partido
Tiene suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zafreño

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Passats 6 minuts, Mario Bonazzoli, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Zafreño es posava per davant!
  • 134 Minuto 23 (Gol de penalti): Zafreño va obtenir un penal al minut 23, que va llançar a la perfecció Detlef Wetter. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Dorben Tuli, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Zafreño.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Detlef Wetter va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Zafreño pel centre va donar un gran resultat: el gol de Dorben Tuli va posar el 5 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jakob Vukoja de Zafreño va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de José Gumiel al minut 51 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Dorben Tuli va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mariusz Czyżasty de Zafreño la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Detlef Wetter de Zafreño amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

*-*DoWnSsS TeaM*-*

Goles Goles

  • 190 Minuto 65 (Gol de falta): Al 65 minuts, El *-*DoWnSsS va fer el 4-1. En Andrés Martínez va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.