Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642791

Copa 730642791 Información oficial sobre el partido 730642791 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

JOSLITOTEAM Alineación oficial del equipo 'JOSLITOTEAM' en el partido 4 - 3 Estudiantes de Derecho F.C Alineación oficial del equipo 'Estudiantes de Derecho F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
JOSLITOTEAM Alineación oficial del equipo 'JOSLITOTEAM' en el partido 4 - 0 Estudiantes de Derecho F.C Alineación oficial del equipo 'Estudiantes de Derecho F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 4.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JOSLITOTEAM

Goles Goles

  • 111 Minuto 27 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 27, Waldek Sar de JOSLITOTEAM empatava el partit: 1 - 1.
  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Marcin Wasielak va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. JOSLITOTEAM empatava el partit, 2 a 2, al minut 39.
  • 111 Minuto 86 (Gol por el centro): Marcin Wasielak s'emportà una gran ovació del públic local al minut 86, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 els aficionats van embogir quan en Omar Khabbaza va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de JOSLITOTEAM.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Camilo Barnard va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marcin Wasielak va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Rasmus Kukkamäki va entorpir al marcador d'en Omar Khabbaza per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): JOSLITOTEAM per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 44, quan Waldek Sar va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): JOSLITOTEAM va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Theo Sägemühle en un 1 contra 1 amb el porter Théophile Behar, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Camilo Barnard! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Camilo Barnard de JOSLITOTEAM es va guanyar la targeta groga merescudament.

Estudiantes de Derecho F.C

Goles Goles

  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Anthony Manach el va rematar Geffen Ichilov amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 186 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Law Team amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Petronilo Pulido Martín, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Óscar Berdugo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Law Team, Pedro Martínez, que va marcar, sense saber com, el 2 - 3.