Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642769

Copa 730642769 Información oficial sobre el partido 730642769 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

Torres SD Alineación oficial del equipo 'Torres SD' en el partido 2 - 3 Tea Bagging Gaming Alineación oficial del equipo 'Tea Bagging Gaming' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Torres SD Alineación oficial del equipo 'Torres SD' en el partido 1 - 0 Tea Bagging Gaming Alineación oficial del equipo 'Tea Bagging Gaming' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,0 % 0,5 % 9,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torres SD

Goles Goles

  • 120 Minuto 13 (Gol de falta): Augustin Machlarz va donar a Torres un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 111 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56, Robert Hengen va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Alejandro Erosa després que el jugador de Torres li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Tea Bagging Gaming

Goles Goles

  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de TBG va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Roger Ciurana, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 35, el TBG va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Pedro Lacalle Moreno, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.
  • 143 Minuto 69 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de TBG eren letals, i Raül Moliner va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 3 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TBG va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Roger Ciurana, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 216 Minuto 66 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Arto Koto va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 66, i va passar la pilota a Antero Pitombo, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raül Moliner de TBG es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nuno Neto de TBG amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.