Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642728

Copa 730642728 Información oficial sobre el partido 730642728 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

AS Nano CF Alineación oficial del equipo 'AS Nano CF' en el partido 1 - 3 Sporting de Limon Alineación oficial del equipo 'Sporting de Limon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
AS Nano CF Alineación oficial del equipo 'AS Nano CF' en el partido 4 - 1 Sporting de Limon Alineación oficial del equipo 'Sporting de Limon' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,4 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AS Nano CF

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): Al minut 7 l'àrbitre va premiar Nano amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Rafael Bazan va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jorge Goicoechea al minut 15 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gonzalo Martín va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, Gonzalo Martín gairebé va marcar per a Nano des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Gayo Ramón va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Dom Williams! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sören Groskreutz de Nano amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dom Williams de Nano la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sporting de Limon

Goles Goles

  • 116 Minuto 54 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 54 minuts quan Caitan Zozaya va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Santiago Lozano García, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.
  • 172 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Sporting va ser finalitzada des de l'esquerra per Santiago Lozano García al minut 90. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 182 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Lucas Rubio Gómez, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Sporting va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Klemens Lothar Schöttner va desviar el xut final de Antonio Vargas Segovia després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Santiago Lozano García va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Klemens Lothar Schöttner, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Santiago Lozano García.