Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642709

Copa 730642709 Información oficial sobre el partido 730642709 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

El Escuadron Alineación oficial del equipo 'El Escuadron' en el partido 0 - 1 Bonaros Alineación oficial del equipo 'Bonaros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Escuadron Alineación oficial del equipo 'El Escuadron' en el partido 2 - 0 Bonaros Alineación oficial del equipo 'Bonaros' en el partido
Tiene mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Escuadron

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 12 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jordi Lluís Masmitjà va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Raúl Camboraín va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Escuadron va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Kamil Txorroko, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eneko Kurutxeta de Escuadron la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Bonaros

Goles Goles

  • 173 Minuto 93 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Servando Galiño va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 15 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Servando Galiño de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 216 Minuto 31 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Marco Antonio Menéndez-Pidal va ser clau en la jugada d'atac de Bons al minut 31, quan ell mateix va fer una passada brutal a Rigoberto Barrionuevo, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Bons van sortir al contraatac al minut 75, però Marco Antonio Menéndez-Pidal va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Polo de Bons es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Servando Galiño de Bons va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.