Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642532

Copa 730642532 Información oficial sobre el partido 730642532 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

Sakona FB Alineación oficial del equipo 'Sakona FB' en el partido 3 - 1 Montañés de Laredo Alineación oficial del equipo 'Montañés de Laredo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sakona FB Alineación oficial del equipo 'Sakona FB' en el partido 2 - 0 Montañés de Laredo Alineación oficial del equipo 'Montañés de Laredo' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sakona FB

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Sakona va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 9 Xavi Baqués va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Sakona pel centre va donar un gran resultat: el gol de Imanol Caetano va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jorge Menchero es va introduir dins la defensa central al minut 83, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Sakona va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pep Olius ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Castrigo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alejandro 'la Araña' Domingorena al minut 35 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Manuel Castrigo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Manuel Castrigo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Jesús Ganoya gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alejandro 'la Araña' Domingorena va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 209 Minuto 64 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Xavi Baqués va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Nicola Pomponio. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Pere Josep Gauxach de Sakona va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Montañés de Laredo

Goles Goles

  • 142 Minuto 87 (Gol de contra por la izquierda): Jesús 'Loco' Vinas va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 1 per a Montañés.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Montañés va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Emil Durlă, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Alberto Castillejos va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Montañés que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Montañés va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Roberto Moeche, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.