Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642528

Copa 730642528 Información oficial sobre el partido 730642528 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

ROMPEBOTAS F.C Alineación oficial del equipo 'ROMPEBOTAS F.C' en el partido 4 - 0 Les Sanses Alineación oficial del equipo 'Les Sanses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ROMPEBOTAS F.C Alineación oficial del equipo 'ROMPEBOTAS F.C' en el partido 2 - 0 Les Sanses Alineación oficial del equipo 'Les Sanses' en el partido
Tiene suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ROMPEBOTAS F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): ROMPEBOTAS prenia la batuta de l'encontre al minut 19, quan en Fritz Kiermeier va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Essam Ashkouri, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a ROMPEBOTAS.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Servaas Brouwers de ROMPEBOTAS va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Jonathan Åhlskog va incrementar l'avantatge de ROMPEBOTAS amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): ROMPEBOTAS per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 15, quan Guilherme Duarte Lopes va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de ROMPEBOTAS a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Eusebio Cirò va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gaël Martin va estar a punt de sentenciar el partit al minut 25, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Gaël Martin una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 70, però una magnífica aturada de Jean-Michel Enzensberger va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Les Sanses

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 16 (Ocasión de contra de falta): El Sanses va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Èdgard Mestres la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.