Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642512

Copa 730642512 Información oficial sobre el partido 730642512 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

CUNIT C.F Alineación oficial del equipo 'CUNIT C.F' en el partido 1 - 2 Los Chavales C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Chavales C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CUNIT C.F Alineación oficial del equipo 'CUNIT C.F' en el partido 2 - 1 Los Chavales C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Chavales C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,1 % 24,2 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CUNIT C.F

Goles Goles

  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, Ramon Àngel va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): CUNIT van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 14, però Pedro Conill va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 215 Minuto 33 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Rafael Juárez quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Hug Porta! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Diógenes Malviccino de CUNIT la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Igeldo Iduia de CUNIT va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Los Chavales C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 52 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Danilo Velašević que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Chavales.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 80, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Óscar Daví es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Es duien 13 minuts de partit jugats quan Danilo Velašević va estar a punt de posar per davant a Chavales amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Stanley Chisesa va impedir un gol cantat.