Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642464

Copa 730642464 Información oficial sobre el partido 730642464 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

Highlands FC Alineación oficial del equipo 'Highlands FC' en el partido 1 - 2 Lodirreal Alineación oficial del equipo 'Lodirreal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Highlands FC Alineación oficial del equipo 'Highlands FC' en el partido 4 - 2 Lodirreal Alineación oficial del equipo 'Lodirreal' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,8 % 7,4 % 21,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Highlands FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Damián Benítez, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Highlands se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Manuel Robles va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 213 Minuto 104 (Ocasión por la derecha): El Highlands va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Damián Benítez la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Damián Benítez de Highlands va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lodirreal

Goles Goles

  • 162 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 84 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Hannu Tuisku de Lodirreal marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 93 (Gol por la derecha): El jugador de Lodirreal Erwin Barnickel va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 93 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17 Veríssimo Corvela va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Mika Olensten va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 260 Minuto 73 (Ocasión de falta): En Samuel Belmonte, al minut 73 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 208 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Pablo Ramos Rubio de Lodirreal va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Giamino Dinant es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 de partit, Pablo Ramos Rubio quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.