Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642434

Copa 730642434 Información oficial sobre el partido 730642434 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

Futbol Club Birres i Petards Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Birres i Petards' en el partido 1 - 0 Oporto de Lisboa Alineación oficial del equipo 'Oporto de Lisboa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Futbol Club Birres i Petards Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Birres i Petards' en el partido 2 - 0 Oporto de Lisboa Alineación oficial del equipo 'Oporto de Lisboa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futbol Club Birres i Petards

Goles Goles

  • 124 Minuto 111 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 111 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Bobbie Gerlings. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): FCB per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 35, quan Florent Dupont va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Tamás Netye del FCB ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 97 (Ocasión por la izquierda): FCB va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 97 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Radosław Okarmus ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 100 (Ocasión por la izquierda): FCB va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Elias Kabelka va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Luis María Suárez.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Elias Kabelka de FCB va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Oporto de Lisboa

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Felipe Almendros de Oporto va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.