Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642424

Copa 730642424 Información oficial sobre el partido 730642424 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

dioses del balón Alineación oficial del equipo 'dioses del balón' en el partido 3 - 1 DREAMTEAM 17 Alineación oficial del equipo 'DREAMTEAM 17' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
dioses del balón Alineación oficial del equipo 'dioses del balón' en el partido 5 - 0 DREAMTEAM 17 Alineación oficial del equipo 'DREAMTEAM 17' en el partido
Tiene mala suerte 5.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dioses del balón

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 14 gràcies a la jugada de Horst Peter Reissenberger, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 122 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Els seguidors del dioses contenien la respiració mentre en Xalid Ağayev s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Junior Yacoub de dioses va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): dioses per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 8, quan Junior Yacoub va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Juan Manuel Clement del dioses ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 216 Minuto 12 (Ocasión evento especial rápido + pase): Xalid Ağayev va marxar per velocitat al minut 12 i va fer una passada de la mort a David Canellas, però aquest va fallar.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Selmane Soussi de dioses va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Shahram Forouzesh al minut 74 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Enrique Albán va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xalid Ağayev de dioses la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

DREAMTEAM 17

Goles Goles

  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de DREAMTEAM va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Jesús Chávez, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de DREAMTEAM va anar a parar a la dreta de l'atac on en Łukasz Cichowicz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 237 Minuto 63 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Łukasz Cichowicz va fer una magnífica centrada, però la rematada de Stanislav Repovž va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Stanislav Repovž va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Łukasz Cichowicz de DREAMTEAM va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.