Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642401

Copa 730642401 Información oficial sobre el partido 730642401 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

KorraLes.ac Alineación oficial del equipo 'KorraLes.ac' en el partido 1 - 4 NewLoLers Club Alineación oficial del equipo 'NewLoLers Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KorraLes.ac Alineación oficial del equipo 'KorraLes.ac' en el partido 1 - 3 NewLoLers Club Alineación oficial del equipo 'NewLoLers Club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,1 % 0,5 % 90,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KorraLes.ac

Goles Goles

  • 100 Minuto 18 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. José Luis Balbás Fernández va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Eduardo Arellano de KorraLes.ac va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 15, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ricardo Rubio Saenz de KorraLes.ac amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jesús Navarrete de KorraLes.ac es va guanyar la targeta groga merescudament.

NewLoLers Club

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): Newlolers agafava avantatge al minut 6 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Giorgio Saita amb mestria.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Xuan Sosa va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 16, i va fer pujar el 0 - 2 per a Newlolers.
  • 184 Minuto 56 (Gol de penalti): Al minut 56 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Mitch Konijnenberg va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 3.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Xuan Sosa de Newlolers va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 72. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Adrian Dicu quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de César Varela, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Després de 68 minuts, Xuan Sosa va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però César Varela va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 239 Minuto 91 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Nikita Solomatin va marxar de José Luis Balbás Fernández en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Newlolers van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Giorgio Saita de Newlolers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.