Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642381

Copa 730642381 Información oficial sobre el partido 730642381 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

Vell-Lloc Alineación oficial del equipo 'Vell-Lloc' en el partido 2 - 1 Gamonense Alineación oficial del equipo 'Gamonense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Vell-Lloc Alineación oficial del equipo 'Vell-Lloc' en el partido 1 - 3 Gamonense Alineación oficial del equipo 'Gamonense' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,7 % 4,8 % 75,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vell-Lloc

Goles Goles

  • 110 Minuto 17 (Gol de falta): Vell-Lloc equilibrava els comptes al minut 17 quan en Adrián Ortega va transformar una falta en el 1 a 1.
  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Arne Buch, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Vell-Lloc se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 47.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 60 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Víctor Piñeiro haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Vell-Lloc al minut 60.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Arne Buch per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gustau Campàs va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Bangys Bazilevas de Vell-Lloc va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dragoş Bloj.

Gamonense

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Gamonense prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Tommaso Pellei.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Juan Huici. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, un refús desafortunat de Shevach‎ Serfaty, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Diego Maestre Felices no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Raúl Montaner al minut 48 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Gamonense va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Bogusław Poleski es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Víctor Mantilla sol davant la porteria al minut 62, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 79, en un 1 contra 1 amb el porter, però Shevach‎ Serfaty va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Josep Arnau Mengual des de l'esquerra.