Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642372

Copa 730642372 Información oficial sobre el partido 730642372 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

Manhattan Dragons Alineación oficial del equipo 'Manhattan Dragons' en el partido 3 - 6 Tony Montana Alineación oficial del equipo 'Tony Montana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Manhattan Dragons Alineación oficial del equipo 'Manhattan Dragons' en el partido 2 - 0 Tony Montana Alineación oficial del equipo 'Tony Montana' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manhattan Dragons

Goles Goles

  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Don Whelan va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Manhattan, Lauritz Rosenberg, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 112 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71 del partit, el jugador Adriano D'Atri de Manhattan va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 122 Minuto 100 (Gol por la izquierda): Manhattan, atacant per l'esquerra al minut 100, va aprofitar el magnífic llançament de David Kemei per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Luis Arcenegui va estar a punt d'empatar per a Manhattan quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Rómulo Arellano va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 63 minuts, en 周 (Zhou) 智霖 (Zhilin) no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Petteri Sarajärvi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Justo Santillana de Manhattan va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Samu Hienovirta de Manhattan anava molt fort i col·locat però Rómulo Arellano no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Don Whelan va xutar fora per a Manhattan, el marcador es va quedar igual: 3 - 5, ja es veia a venir!

Tony Montana

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Matias Kotikoski va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Dylan Verrijdt va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 32, i va fer pujar el 0 - 2 per a Montana.
  • 161 Minuto 114 (Gol por el centro): Al minut 114 en Dylan Verrijdt va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dylan Verrijdt de Montana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Umberto Cederle de Montana, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gilberto Grüniger en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Honorato Aspe anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 5 per a Montana.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Matias Kotikoski va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 6.