Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642347

Copa 730642347 Información oficial sobre el partido 730642347 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

Guinyu Force Alineación oficial del equipo 'Guinyu Force' en el partido 4 - 0 The legend of Dokan Alineación oficial del equipo 'The legend of Dokan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Guinyu Force Alineación oficial del equipo 'Guinyu Force' en el partido 3 - 0 The legend of Dokan Alineación oficial del equipo 'The legend of Dokan' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guinyu Force

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Guinyu s'avançava al marcador al minut 31, després d'un rebot que va caçar en Luis Medina Soriano per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 34 minuts, el tirador de faltes del Guinyu va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Corsin Marti, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 135 Minuto 90 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Barnieh Amponsah va xutar directament a porteria i va marcar el 3 - 0. L'experiència és un grau!
  • 133 Minuto 91 (Gol por la derecha): Guinyu va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Luis Medina Soriano va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Luis Medina Soriano va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Guinyu se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): En Barnieh Amponsah es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Guinyu per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan Younous Zahid va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Errando Orkain es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El jugador local Luis Medina Soriano per poc que no incrementa el marcador al minut 90. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pierpaolo Scoglio va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eugeniusz Skwira de Guinyu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

The legend of Dokan

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de legend va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Edmondo Sammarco, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 225 Minuto 17 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Safwan Ameri gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Pablo Epelde va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de legend que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nuno Millares.