Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642340

Copa 730642340 Información oficial sobre el partido 730642340 en Hattrick

20.03.2024 12:45:00

la bodera Alineación oficial del equipo 'la bodera' en el partido 3 - 2 e-psy Alineación oficial del equipo 'e-psy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
la bodera Alineación oficial del equipo 'la bodera' en el partido 5 - 1 e-psy Alineación oficial del equipo 'e-psy' en el partido
Tiene mala suerte 4.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la bodera

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26, bodera aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Melchioras Voronovičius va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Passats 32 minuts, Cristian Minculescu, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. bodera es posava per davant!
  • 120 Minuto 89 (Gol de falta): El 3 - 2 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Renaud Vidal al minut 89, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al bodera i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Julen Clus de bodera va intentar batre la porteria rival al minut 24 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Melchioras Voronovičius va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Gurbitz Anoeta del bodera ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ghaïth Salamat es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

e-psy

Goles Goles

  • 170 Minuto 13 (Gol de falta): Javier Urbaneja va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 13. 0 - 1 per a e-psy.
  • 163 Minuto 61 (Gol por la derecha): El jugador visitant Javier Urbaneja va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 61 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): e-psy van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 25, però el xut de Javier Urbaneja des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Martín Guardado de e-psy amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.