Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642279

Copa 730642279 Información oficial sobre el partido 730642279 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Mister Cintita Alineación oficial del equipo 'Mister Cintita' en el partido 6 - 3 Esportiu Benimaclet Alineación oficial del equipo 'Esportiu Benimaclet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Mister Cintita Alineación oficial del equipo 'Mister Cintita' en el partido 4 - 2 Esportiu Benimaclet Alineación oficial del equipo 'Esportiu Benimaclet' en el partido
Tiene suerte 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,4 % 3,9 % 18,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mister Cintita

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 els aficionats van embogir quan en Enrique Carmuega va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Cintita.
  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Alejandro Santiago, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Cintita se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 19.
  • 106 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Cintita sempre confia amb les genialitats d'en Juan Jesús Fernández Landa; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 3 - 2.
  • 138 Minuto 57 (Gol evento especial extremo + rematador): Tonni Bang estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Juan Jesús Fernández Landa va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 2 al minut 57.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Marcos Bragado, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 2 per a Cintita.
  • 190 Minuto 72 (Gol de falta): En Antonio Pieres conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 6-3

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rafael 'Makinavaja' Urquijo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Marcos Bragado una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 67, però una magnífica aturada de Agustín Martín va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Enrique Carmuega gairebé va marcar per a Cintita des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Pieres de Cintita amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Esportiu Benimaclet

Goles Goles

  • 138 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Dragoş-Andrei Bichescu la va rematar Óscar Roxas Sotolongo amb una magnífica volea que va fer pujar per a Benimaclet el 1 - 1.
  • 163 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Raúl Nano que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 151 Minuto 69 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 69, el jugador visitant Raúl Nano va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.