Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642276

Copa 730642276 Información oficial sobre el partido 730642276 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

loiolatarra Alineación oficial del equipo 'loiolatarra' en el partido 4 - 2 killers c.f Alineación oficial del equipo 'killers c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
loiolatarra Alineación oficial del equipo 'loiolatarra' en el partido 4 - 0 killers c.f Alineación oficial del equipo 'killers c.f' en el partido
Tiene un resultado normal 4.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

loiolatarra

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 7 gràcies a la jugada de Bekir Ergün, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 110 Minuto 41 (Gol de falta): Una falta al minut 41 va proporcionar un lliure directe al loiola. Karl Reisinger va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 2.
  • 123 Minuto 56 (Gol por la derecha): El jugador Renzo Kooiker de loiola, després de 56 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Harry Roland, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a loiola.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Arezki Mameri de loiola va intentar batre la porteria rival al minut 40 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Harry Roland es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

killers c.f

Goles Goles

  • 162 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 24 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Kostas Angemi de killers marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 115 Minuto 33 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 33 minuts de joc, Danial Jahan, corrent com un esperitat, superà primer Felix Wolf per velocitat, i després el porter posant el 1 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Danial Jahan va ser clau en la jugada d'atac de killers al minut 30, quan ell mateix va fer una passada brutal a Farid Raouf, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.