Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642269

Copa 730642269 Información oficial sobre el partido 730642269 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Taka-Taka F.C Alineación oficial del equipo 'Taka-Taka F.C' en el partido 0 - 1 maestro210 Alineación oficial del equipo 'maestro210' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Taka-Taka F.C Alineación oficial del equipo 'Taka-Taka F.C' en el partido 2 - 0 maestro210 Alineación oficial del equipo 'maestro210' en el partido
Tiene mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Taka-Taka F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 7 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Domagoj Špralja, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 224 Minuto 26 (Ocasión de penalti): Al minut 26, Taka-Taka va disposar d'un penal a favor, però el xut de Gabriel Prieto va ser aturat per Ian Llenas.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): 雷 (Lei) 冠玉 (Guanyu) va estar a punt de marcar al minut 76 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

maestro210

Goles Goles

  • 106 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 74 i semblava que maestro210 desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Dani Sirvent va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del maestro210 sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alberto Villayres, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 28 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): En Darius Vilató va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Isaiass Biria va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de maestro210 que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 208 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Dani Sirvent va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 83. En Dragoş Petre va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.