Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642254

Copa 730642254 Información oficial sobre el partido 730642254 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Athletic Baganes Alineación oficial del equipo 'Athletic Baganes' en el partido 0 - 1 FC Sapastres Alineación oficial del equipo 'FC Sapastres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletic Baganes Alineación oficial del equipo 'Athletic Baganes' en el partido 1 - 0 FC Sapastres Alineación oficial del equipo 'FC Sapastres' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Baganes

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Mauro Castelltort va poder marcar per a Athletic en un servei de cantonada picat per en Jesús Gualsoro quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

FC Sapastres

Goles Goles

  • 142 Minuto 113 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 113 minuts quan León Porto Marín va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Sapastres.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Sapastres va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 12, quan Kaiko Karu va quedar-se sol davant el porter Göktan Özerdal, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sapastres va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de León Porto Marín va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Remigio Valenciaga va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sapastres que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Uge Hontiveros de Sapastres es va guanyar la targeta groga merescudament.