Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642244

Copa 730642244 Información oficial sobre el partido 730642244 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

LosHijosDeRagnar Alineación oficial del equipo 'LosHijosDeRagnar' en el partido 5 - 0 Girona CF Alineación oficial del equipo 'Girona CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
LosHijosDeRagnar Alineación oficial del equipo 'LosHijosDeRagnar' en el partido 5 - 0 Girona CF Alineación oficial del equipo 'Girona CF' en el partido
Tiene un resultado normal 5.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LosHijosDeRagnar

Goles Goles

  • 106 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En José 'Sigurd' Villarmerín va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 7, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Ragnarsson, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en István Molnár, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 138 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): En Ramon Maria Fontcuberta va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on István Molnár la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Ragnarsson a 4 - 0. José 'Sigurd' Villarmerín va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Ragnarsson pel centre va donar un gran resultat: el gol de Samuel Rabionat va posar el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rubén 'Ivar' Blanco va estar a punt de sentenciar el partit al minut 15, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): 许 (Xu) 允承 (Yuncheng) una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 25, però una magnífica aturada de Louis-Philippe Bocquet va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Louis-Philippe Bocquet al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan José 'Sigurd' Villarmerín va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Girona CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Girona, l'equip va recuperar la pilota al minut 26 i va contraatacar. En Francisco Javier Bono va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Francisco Javier Bono quasi aconsegueix empatar per Girona al minut 28, però Axel Mohr va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Santiago de Girona amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.