Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642238

Copa 730642238 Información oficial sobre el partido 730642238 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Excel.lent Futbol Team Alineación oficial del equipo 'Excel.lent Futbol Team' en el partido 3 - 1 Catalunya forever Alineación oficial del equipo 'Catalunya forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Excel.lent Futbol Team Alineación oficial del equipo 'Excel.lent Futbol Team' en el partido 3 - 1 Catalunya forever Alineación oficial del equipo 'Catalunya forever' en el partido
Tiene un resultado normal 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Excel.lent Futbol Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Rubén Torres Ponce de Excel.lent aconseguir un gol al minut 12 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 17 (Gol por la derecha): Excel.lent va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Cansever Koza va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jorge Ricardo Nascimento, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Excel.lent.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Soriano Egurza va estar a punt d'avançar els locals al minut 7 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Enzo Caruana, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Jorge Ricardo Nascimento es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Soriano Egurza gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luis Khayat va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Catalunya forever

Goles Goles

  • 107 Minuto 71 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Wiktor Wiechetek! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Leônidas Sá e Castro sol davant la porteria al minut 73, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Salvador Falgarona de Catalunya amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.