Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642207

Copa 730642207 Información oficial sobre el partido 730642207 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Atlethic Club Ferrol Alineación oficial del equipo 'Atlethic Club Ferrol' en el partido 4 - 5 Carlos Jugon Alineación oficial del equipo 'Carlos Jugon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Atlethic Club Ferrol Alineación oficial del equipo 'Atlethic Club Ferrol' en el partido 3 - 7 Carlos Jugon Alineación oficial del equipo 'Carlos Jugon' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,3 % 1,0 % 86,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlethic Club Ferrol

Goles Goles

  • 111 Minuto 16 (Gol por el centro): Juan Apodaca s'emportà una gran ovació del públic local al minut 16, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 103 Minuto 75 (Gol por la derecha): Atlethic no perdien la fe, i al minut 75 del partit, Dimitar Ivanov va marcar el 3 - 4 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 111 Minuto 77 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Hannes Jakob Lachermeier va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Atlethic empatava el partit, 4 a 4, al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 23 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 23 en Juan Sagaseta ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en José Fusaru el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 222 Minuto 108 (Ocasión por la izquierda): En Dimitar Ivanov va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Carlos Jugon

Goles Goles

  • 125 Minuto 2 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Artek Trocki, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 1 - 0 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 161 Minuto 8 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 8 minuts Airam Cansino va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Armando Apraiz va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): El jugador de Jugon Airam Cansino va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 26 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 46 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Artek Trocki de Jugon l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 46 de partit.
  • 173 Minuto 110 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 110, quan Armando Apraiz va posar els visitants Jugon per damunt al marcador per 4 - 5, rematant un atac per la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Armando Apraiz de Jugon va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tommie Franssen de Jugon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.