Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642204

Copa 730642204 Información oficial sobre el partido 730642204 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Ath.Santiago Alineación oficial del equipo 'Ath.Santiago' en el partido 2 - 0 RECOA C.F. Alineación oficial del equipo 'RECOA C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ath.Santiago Alineación oficial del equipo 'Ath.Santiago' en el partido 1 - 1 RECOA C.F. Alineación oficial del equipo 'RECOA C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,0 % 4,1 % 18,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ath.Santiago

Goles Goles

  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): Passats 75 minuts, Andy Halsey, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Ath.Santiago es posava per davant!
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Toribio Lugilde, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Ath.Santiago.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Toribio Lugilde va estar a punt d'avançar els locals al minut 18 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Ath.Santiago a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Toribio Lugilde va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sergey Vishnyakov va estar a punt d'acabar en gol al minut 68, però el porter visitant Rafi Abu Laila va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergey Vishnyakov.

RECOA C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de RECOA va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Igotz Gilarte va sortir per sobre el travesser.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): RECOA va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 51, quan Antonio Alberto Fragoso va quedar-se sol davant el porter Belarmino Chariño, però aquest va poder aturar el xut.