Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642195

Copa 730642195 Información oficial sobre el partido 730642195 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Garnachos F.C. Alineación oficial del equipo 'Garnachos F.C.' en el partido 5 - 1 MLZ Alineación oficial del equipo 'MLZ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Garnachos F.C. Alineación oficial del equipo 'Garnachos F.C.' en el partido 4 - 1 MLZ Alineación oficial del equipo 'MLZ' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Garnachos F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 els aficionats van embogir quan en Venceslau de Santiago va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Garnachos.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Garnachos a 2 - 0. Juanjo Suñer va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Amb 47 minuts jugats, en Venceslau de Santiago va augmentar l'avantatge de Garnachos a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65, Garnachos va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Emili Pla, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): El 5 - 1 va pujar al marcador quan Garnachos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Eulogio Puig des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Garnachos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 12 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Miguel Antonio Cebrián Descalzo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Venceslau de Santiago del Garnachos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Hammudi Muhib al minut 48 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Juanjo Suñer va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

MLZ

Goles Goles

  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 59, el MLZ va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Zsombor Kocsis, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 32 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de MLZ van pujar a rematar. Però en Mario Gentsch la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Zsombor Kocsis de MLZ es va guanyar la targeta groga merescudament.