Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642175

Copa 730642175 Información oficial sobre el partido 730642175 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Bravo Alfa C.F. Alineación oficial del equipo 'Bravo Alfa C.F.' en el partido 5 - 1 Carlet C.F. Alineación oficial del equipo 'Carlet C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Bravo Alfa C.F. Alineación oficial del equipo 'Bravo Alfa C.F.' en el partido 7 - 1 Carlet C.F. Alineación oficial del equipo 'Carlet C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 7.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bravo Alfa C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Bravo va ser Alexey Dezhin.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Bravo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Miloje Majstorović va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Bravo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ricardo Donlebrún va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Shailesh Mallick va anar directament als peus de Juan Javier Vidales que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 0.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Miloje Majstorović, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a Bravo.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ricardo Donlebrún! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21, Seppo Kaihovirta arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Carlet C.F.

Goles Goles

  • 151 Minuto 77 (Gol por el centro): Carlet van mostrar una bona compenetració quan al minut 77 van reduir diferències a 4 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Faicán Rojas va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Tawfiq Jondoli, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 17 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, un refús desafortunat de Javier Castillo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Faicán Rojas no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Artús Gasull de Carlet va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.