Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642135

Copa 730642135 Información oficial sobre el partido 730642135 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

AtleticoFans Hooligans Alineación oficial del equipo 'AtleticoFans Hooligans' en el partido 5 - 1 El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
AtleticoFans Hooligans Alineación oficial del equipo 'AtleticoFans Hooligans' en el partido 8 - 0 El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AtleticoFans Hooligans

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): AtleticoFans va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 19 Vojmir Lampreht va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 115 Minuto 21 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Yehoram Grinberg era molt més ràpid que el defensa Paddyjoe Evans. Al minut 21, el jugador de AtleticoFans va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 0.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En Vojmir Lampreht de AtleticoFans va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Koldo Areaga va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Xavier Buera es va introduir dins la defensa central al minut 80, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mateusz Kubański al minut 26 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Vojmir Lampreht va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 59 quan Xavier Buera de AtleticoFans gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Craig Howard de AtleticoFans va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

El Maresme HFC

Goles Goles

  • 150 Minuto 73 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Maresme sembla que dona bons resultats perquè al minut 73, Marian Kopczyński va escurçar la diferència a 3 a 1 amb un llançament impecable.