Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642129

Copa 730642129 Información oficial sobre el partido 730642129 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

CD Del Río Alineación oficial del equipo 'CD Del Río' en el partido 0 - 3 COLLA-AERIA Alineación oficial del equipo 'COLLA-AERIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
CD Del Río Alineación oficial del equipo 'CD Del Río' en el partido 0 - 6 COLLA-AERIA Alineación oficial del equipo 'COLLA-AERIA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Del Río

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ARM, l'equip va recuperar la pilota al minut 12 i va contraatacar. En Xicu Zaldo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

COLLA-AERIA

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ulises Navarro va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 47, COLLA va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jordi Montané.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ulises Navarro, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 8 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jaroslav Veškrna va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Giorgio Arcone va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): COLLA va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Anders Olaisen va desviar el xut final de Jaroslav Veškrna després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Manuel Antonio Alemán quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Anders Olaisen, però la pilota va topar amb el travesser.