Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642100

Copa 730642100 Información oficial sobre el partido 730642100 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

stadiunericpa Alineación oficial del equipo 'stadiunericpa' en el partido 4 - 6 Los de castellon Alineación oficial del equipo 'Los de castellon ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
stadiunericpa Alineación oficial del equipo 'stadiunericpa' en el partido 3 - 3 Los de castellon Alineación oficial del equipo 'Los de castellon ' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,9 % 37,0 % 33,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

stadiunericpa

Goles Goles

  • 111 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17, Jaarli Tuomaala va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els seguidors del stadiunericpa contenien la respiració mentre en Alessandro Viazzo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): stadiunericpa, atacant per l'esquerra al minut 35, va aprofitar el magnífic llançament de Nisse Håkansson per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): stadiunericpa va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 47 Nisse Håkansson va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 es va veure una gran oportunitat per a stadiunericpa per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Matisse Bezault, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Los de castellon

Goles Goles

  • 170 Minuto 3 (Gol de falta): castellon va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de José Ome.
  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Als 32 minuts de partit, Dawid Winnicki de castellon va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 39 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Dawid Winnicki de castellon marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.
  • 163 Minuto 52 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 4 al minut 52 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a José Ome marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): En Bertiz Urritzaga donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 76 el marcador reflectia el 4 - 5.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, Aurélien Toulon va augmentar l'avantatge de castellon a 4 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 33 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Jourdan Johnson va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, un refús desafortunat de Domiku Urriolagoitia, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Dawid Winnicki no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 215 Minuto 60 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): José Luis Rocha va intentar anar-se'n per velocitat al minut 60 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Huerco de castellon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.