Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642098

Copa 730642098 Información oficial sobre el partido 730642098 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Pokepotos Alineación oficial del equipo 'Pokepotos' en el partido 0 - 5 Punta Galea Tx. E. Alineación oficial del equipo 'Punta Galea Tx. E.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Pokepotos Alineación oficial del equipo 'Pokepotos' en el partido 0 - 6 Punta Galea Tx. E. Alineación oficial del equipo 'Punta Galea Tx. E.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pokepotos

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Plàcid Garganté no va ser aprofitada per en Alejandro Bordeje que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arnald Casasas.

Punta Galea Tx. E.

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Peter Eyer que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Punta.
  • 181 Minuto 14 (Gol por el centro): Peter Eyer va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 14, i va fer pujar el 0 - 2 per a Punta.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Uwe Nerlinger de Punta va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 16. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gastón Matos de Punta l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 63 de partit.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pokepotos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Durruma Zendagortagalarza la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Punta es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 5 arribava al minut 68.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Uwe Nerlinger va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 14, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 Patrick Arlt va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Peter Eyer, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Punta quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Tezozómoc Álvarez va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Zé Costa Marques al minut 90, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joan Tirapu de Punta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.