Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642076

Copa 730642076 Información oficial sobre el partido 730642076 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Montjuic C.H. Alineación oficial del equipo 'Montjuic C.H.' en el partido 0 - 3 FC Catarroja Alineación oficial del equipo 'FC Catarroja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Montjuic C.H. Alineación oficial del equipo 'Montjuic C.H.' en el partido 1 - 2 FC Catarroja Alineación oficial del equipo 'FC Catarroja' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,2 % 20,9 % 52,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montjuic C.H.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Beñat Ubiña va estar a punt de marcar al minut 14 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

FC Catarroja

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): En Achille Bulzomì donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 13 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 184 Minuto 15 (Gol de penalti): Al minut 15 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Santiago Donoso va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.
  • 190 Minuto 34 (Gol de falta): En Santiago Donoso conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 0-3

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Santiago Donoso després de 34 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Frédeau Anné va poder desviar-lo a córner.
  • 216 Minuto 35 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Giovanni Catanzaro va ser clau en la jugada d'atac de Catarroja al minut 35, quan ell mateix va fer una passada brutal a Antonio Peña, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59 Frédeau Anné va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Giovanni Catanzaro, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Achille Bulzomì no va ser aprofitada per en Adrián 'Catarrogí' Iglesias que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Catarroja quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Santiago Donoso va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adrián 'Catarrogí' Iglesias de Catarroja la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.