Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642075

Copa 730642075 Información oficial sobre el partido 730642075 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

lerdos Alineación oficial del equipo 'lerdos' en el partido 1 - 2 CAÑITA BRAVA Alineación oficial del equipo 'CAÑITA BRAVA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
lerdos Alineación oficial del equipo 'lerdos' en el partido 1 - 1 CAÑITA BRAVA Alineación oficial del equipo 'CAÑITA BRAVA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,6 % 13,7 % 61,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lerdos

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): lerdos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 40 Riku Tuisku va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de lerdos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Korey Wenzel, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

CAÑITA BRAVA

Goles Goles

  • 164 Minuto 68 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Peter Emelike de CAÑITA va marcar de penal l'empat al minut 68.
  • 187 Minuto 73 (Gol tiro lejano): Era obvi que el CAÑITA volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 73 van aconseguir marcar quan en Serse Nigris va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Edward Kjelsberg era fer passades de llarga distància. Al minut 34 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Vittorio Stanco però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giedrutis Spicynas de CAÑITA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.