Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730642065

Copa 730642065 Información oficial sobre el partido 730642065 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

festucs Alineación oficial del equipo 'festucs' en el partido 5 - 6 Godlove Alineación oficial del equipo 'Godlove' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
festucs Alineación oficial del equipo 'festucs' en el partido 2 - 0 Godlove Alineación oficial del equipo 'Godlove' en el partido
Tiene bastante suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

festucs

Goles Goles

  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Passat el minut 38 de joc, Mariano Santillana facilitava les coses al festucs amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 122 Minuto 57 (Gol por la izquierda): festucs prenia la batuta de l'encontre al minut 57, quan en Mauro Carrizosa va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 34 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Víctor Curell de festucs no va ser gol per ben poc.
  • 237 Minuto 59 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mauro Carrizosa estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Víctor Curell, als 59 minuts, va fallar per ben poc.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Xes Codeso va estar a punt d'acabar en gol al minut 78, però el porter visitant Pedro Ordóñez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 101 (Ocasión por el centro): En Xes Codeso va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de festucs se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Antonio Moñino anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a festucs.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de festucs Mariano Santillana, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Pedro Ordóñez. El marcador continuava 3 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Mauro Carrizosa de festucs, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Pedro Ordóñez en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de festucs, 姚 (Yao) 泉安 (Quanan), col·locà la pilota just a les mans d'en Pedro Ordóñez. El marcador: 4 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de festucs, Fernán da Capela, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.

Godlove

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): El jugador de Godlove Guido Damman va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 22 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 140 Minuto 62 (Gol de contra de falta): Godlove va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Damiano Fazzi la va transformar en el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Godlove van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 35, però Ricardo Azabache va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 271 Minuto 110 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Tiziano Ciancaleoni ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oleksii Sibiryakov de Godlove va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 111 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oleksii Sibiryakov de Godlove va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Riccardo Abate va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Evaggelos Fourakis de Godlove va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 4.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Rafael Felip de Godlove va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Godlove Pedro Ordóñez no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Aman Almeida es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Ilurdo Ganbarte de Godlove va executar el tir amb una gran tècnica posant el 5 - 6 al marcador.